16 juli – Droomhuis

Casa-del-Acantilado-Fran-Silvestre-Arquitectos-flodeau.com-11

Ik heb gisteren de loterij gewonnen! En nu ga ik mijn droomhuis bouwen…

Als ik de loterij heb gewonnen, als ik een miljoen heb … Dan! Dan koop ik een Porsche, een X-yacht, ga ik morgen zeilen bij St-Barth en overmorgen skiën in Gstaad. Vervang ik mijn hele garderobe en laat me een maatpak aanmeten door Carl Lagerfeld. Tenzij die al is overleden natuurlijk. Dan maar door Calvin Klein. Je begrijpt wat ik bedoel.

Maar … stel dat het echt een keer gebeurt! Dan! Dan laat ik een droomhuis bouwen. Door Fran Silvestre. Een huis op een berg met uitzicht op Grand Harbour. In Malta. Half in de rots uitgehouwen, half aan de klif hangend. Op het dak een zwembad, in de tuin een helipad voor  de Augusta Westland Helicopter. Want dat woon- werkverkeer op Malta is zoo druk…

Want laten we nu eerlijk zijn. Als miljardair blijf ik wel gewoon werken nietwaar? Zou jij toch ook doen?  Dus elke morgen snel ontbijten, gauw een espresso uit de Kees van der Westen Speedster en hup! Naar het vliegveld. Fluks de chopper gestart, via de app de airco van de Gulfstream V aangezet en als een wilde naar Schiphol gevlogen. Snel naar Utrecht met de Bentley en aan het werk …

Geloof je het zelf? Ik zou niet meer van m’n berg afkomen.  Dream on baby.

Published by Geert Smits

Photographer | Graphic Designer | Writer | Dutch | Rotterdam

One thought on “16 juli – Droomhuis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: