Chrissy and the shower

chrissy-aan-het-wassen

chrissy-aan-het-wassen
Chrissy ligt zich lekker droog te likken nadat ze samen met haar zus Caya een bad hebben genomen. Je leest het goed: een bad. Tamelijk zeldzaam voor katten dat klopt. Onze Maine Coons zijn dol op water, en staan met me onder de douche … Als mijn vrouw er dan ook nog bij komt sta ik met drie dames onder de douche 🙂 Iemand moet het doen!

Chrissy is drying her fur after taking a shower together with her sister Caya. Indeed: a shower. Most cats hate water, but these two love water and even take a shower together with me … If my wife joins us I share the shower with three ladies 🙂 Somebody has to do it!

Published by Geert Smits

Photographer | Graphic Designer | Writer | Dutch | Rotterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: