Weekly Photo challenge – Humanity 2

Humanity

These photo’s are completely opposite to my original posting. They are full of life and freedom. I visited a street festival in de Witte de With street in Rotterdam. And on my way in had time to attend an Art Fair in the Laurenskerk. Humanity in the best way I can image. Freedom and fun.

Soms loop je met neus tegen iets leuks aan. Een gezellige mens of een interessante beleving. Of tegen alle twee tegelijk! Tijdens de opening van het cultureel seizoen wordt in de Witte de With een festival gehouden.

Ik had net een bezoek gebracht aan een kunstbeurs in de Laurenskerk. Oh pardon. Aan een Art Fair. Mooi hoor, al die bezemkastkunstenaars, maar zonder te gaan mopperen: een kerk vol rommel. Maar dat doet geen recht aan sommige echt prachtige werken die waarschijnlijk verdwaald waren. Deze kunstenaars waren waarschijnlijk op het verkeerde been gezet door de brallende titel Art Fair. Nee, dan de kunstenaars zelf. Die waren het bekijken meer dan waard. En sommigen hadden ook iets te vertellen. Zo wist een fotograaf van mannelijk naakt mij te vertellen dat niet veel mensen zijn foto’s aan de muren hangen. Ik zou niet weten waarom … Mannelijk naakt is net zo mooi als vrouwelijk naakt maar een penis van 12 inch schrikt toch een beetje af. Het was trouwens geen zelfportret vertelde hij mij.

Een Aziatische vrouw liet mij prachtige abstracte schilderijen zien. Echt mooi en intrigerend. Maar hoe knap ook, zij was nog mooier. Een mix van Mathilde Santing en Rei Hino. Dromen zijn bedrog maar toen ik naar je keek …

Na al dit artistiek geweld moest er bier zijn. Op naar de Aap dus. Over de Blaak richting Witte de With. Nooit bij de Aap aangekomen. Want er was een festival! En bier kan je ook staand drinken terwijl je vermaakt wordt door een bandje dat uit een oud busje kwam rollen. Of zweven. Of glijden. Wat een zooitje! Woodstock revisited. Maar wat een sfeertje. Genoeg gepraat. Foto’s

Weekly photo challenge – Humanity

9 Comments Add yours

 1. jenny says:

  Such an uplifting interpretation – I love it. Your photos are wonderful.

  I just wanted to show my appreciation for your blog and let you know that I have nominated you for the Liebster Award: http://readsbyredriverbanks.wordpress.com/2014/09/15/liebster-awards-and-feeling-happy-on-a-monday/ .

  You may have been nominated before, or perhaps it is not your thing, but if you’d like to accept the award I would be thrilled. Happy Monday!

  Like

  1. Geert Smits says:

   Thank you for nominating me for the Liebster Award. I’am honored and gladly accept it. Thank you for comments!

   Liked by 1 person

   1. jenny says:

    Fantastic. I am so pleased, Geert! I will look forward to reading your answers when you get there! πŸ™‚

    Liked by 1 person

   2. Geert Smits says:

    Hi Jenny,
    Almost finished writing the answers on the questions. Published it yesterday by accident but it was still unfinished. I already have a new nominee! Ready this weekend.

    Liked by 1 person

   3. jenny says:

    No worries – it’s time consuming isn’t it?! Excellent that you are nearly done – I’m really looking forward to reading your post! :o)

    Like

   4. Geert Smits says:

    I finally published my answer to your questions πŸ™‚ As I said, it was not easy!

    Liked by 1 person

   5. jenny says:

    Well Geert, it was worth the wait! It is a great response! Thank you for playing. πŸ™‚

    Liked by 1 person

 2. Mooie beelden inderdaad, wat een frisse diepe ademhaling!

  Like

 3. Mooie foto’s vol leven.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s