Chrissy en Caya op de Swiffer

Chrissy - RIP

Chrissy en Caya ‘Viral’

Op Vine, een  social media site die vooral wordt gebruikt door 10 to 20 jarigen, kan je filmpjes van 6 seconden plaatsen. De gebruikers plaatsen meestal testosteron geladen clips …

Niet gehinderd door enige voorkennis besloot ik een filmpje te maken van onze katten die het leuk vinden om aan de Swiffer te gaan hangen als ik schoonmaak. Is best grappig. Zo grappig dat er inmiddels een anderhalf miljoen mensen naar gekeken hebben en er meer dan 90.000 likes zijn gegeven. En dat worden er nog veel meer. Want bijna al die mensen die de Vine hebben geliked hebben het ook gerevined. Wat inhoud dat er nu 90.000 sites zijn met het filmpje van Chrissy en Caya  ….

Het tempo van de likes en revines zal afnemen maar het zal op steeds meer plaatsen te zien zijn. De eerste kopieën duiken al op Youtube en Reddit op. En dat is het kenmerk van een viral: het wordt oncontroleerbaar en duikt op allerlei plaatsen op.

Hier liggen natuurlijk ongekende marketingkansen. Dit is de ultieme droom voor iedere internetmarketeer. Maar geforceerd een ‘Viral’ maken is niet zo eenvoudig. Je moet ook een beetje geluk hebben. Na dit spontane begin met deze clip op Vine ga ik eens onderzoeken of dit succes is te herhalen op social media sites.

Oorspronkelijk bericht geplaatst op Vine

Published by Geert Smits

Photographer | Graphic Designer | Writer | Dutch | Rotterdam

3 thoughts on “Chrissy en Caya op de Swiffer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: