Verhaal in twee regels met beeld

Wie kent het verhaal in zes woorden niet? Marion Driessen heeft dat op de kaart gezet. Na een kleine voorzet van Hemingway natuurlijk 🙂 De ultieme uitdaging om een zeer compact en aansprekend verhaal te schrijven. Toch vragen sommige onderwerpen iets meer ruimte zodat je de verbeelding nog meer kan laten spreken. Daarom is het verhaal in 2 regels met beeld uitgevonden. Ik wil jullie daarom uitnodigen om je uit te leven. En om goed in de stemming te komen eerst maar eens een verhaal over horror …

Horror

Lekker griezelen of gewoon helemaal de creeps krijgen. Een goed horrorverhaal laat je niet los … De glibberige tentakels kronkelen zich langzaam maar zeker rond je nek. Tot je opeens wakker wordt. Het was een droom. Maar waarom staat het raam open? Dat had je toch dicht gedaan? Het raam doe je toch altijd dicht?

Monsters onder je bed

'Pappa wil je even onder mijn bed kijken of er geen monsters zitten?' Natuurlijk wil ik dat. Ik vroeg mijn vader vroeger precies hetzelfde. Ik ga op mijn knieën zitten, doe de sprei opzij ...  en kijk in de ogen van zoontje die zegt: "Pappa, er ligt iemand op mijn bed."
‘Pappa wil je even onder mijn bed kijken of er geen monsters zitten?’ Natuurlijk wil ik dat. Ik vroeg mijn vader vroeger precies hetzelfde. Ik ga op mijn knieën zitten, doe de sprei opzij … en kijk in de ogen van mijn dochter die zegt: “Pappa, er ligt iemand op mijn bed.” bron: Reddit

De regels: plaats een reactie met een link naar je eigen site. Er zijn steeds weer nieuwe opdrachten. Maximaal  2 regels of 50 woorden. En vergeet niet een foto of tekening bij te voegen.

Published by Geert Smits

Photographer | Graphic Designer | Writer | Dutch | Rotterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: