Inspiratie? Hoezo inspiratie! Werken zal je!

Ik vind inspiratie iets als kersen op een taart. Een toetje met extras. Zie je het voor je? Ik heb even geen inspiratie, ik blijf lekker thuis vandaag. Als je zoals ik vanuit huis werkt dan wordt het helemaal lastig. Zonder inspiratie zou er geen advertentie af komen, geen advertorial geschreven, geen verhaal gemaakt worden. Ik bleef lekker in bed. Alleen. Want geen inspiratie!

Jullie begrijpen dat ik chargeer. Hecht er niet teveel waarde aan!

Published by Geert Smits

Photographer | Graphic Designer | Writer | Dutch | Rotterdam

6 thoughts on “Inspiratie? Hoezo inspiratie! Werken zal je!

  1. Zeker een verhaal om rekening mee te houden. Inspiratie is één ding. Daarna begint het pas. En in je werk kun je ook inspiratie vinden. Als je maar goed zoekt.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: