Mijn trotse voetstappen. Mijn oneindig niets.

voeten-in-de-woestijn | witchwithaview

voeten-in-de-woestijn | witchwithaview

Mijn trotse voetstappen. Mijn oneindig niets.

Via deze post en deze post kwam ik een bijzondere uitdaging tegen. Het schrijven van een zeswoorden verhaal. Toen ik dat dit weekend op een verjaardag liet vallen zei mijn neefje: oh ja: “for sale, baby shoes, never worn“ …

Lang geleden vroeg een journalist aan de wereldberoemde schrijver Ernest Hemingway wat zijn kortste verhaal verhaal was. Hij dacht even na en zei toen, “for sale, baby shoes, never worn“. En daarmee was de six word story geboren. sindsdien proberen schrijvers over de hele wereld zulke superkorte verhalen te schrijven. Met wisselend succes. Het gaat namelijk niet om zomaar zes woorden, maar er moet een complete geschiedenis in zitten, een drama, of een handeling. Kortom in die zes woorden vinden we een compleet verhaal terug.

Published by Geert Smits

Photographer | Graphic Designer | Writer | Dutch | Rotterdam

6 thoughts on “Mijn trotse voetstappen. Mijn oneindig niets.

 1. Het is altijd goed, leuk, bijzonder om je eigen gedachten hier te laten, ieder gaat een eigen verhaal bedenken…. Mooi

  Like

 2. Erg mooi. Ik vraag me gelijk af of je armoede of rijkdom beschrijft. Het zijn elkaars tegenovergestelde dus wat dat betreft maakt het niet uit welke van de twee wordt beschreven.

  Like

 3. Dit is geen simpel verhaal over armoede, hier moet je over nadenken. Als je enkel je voetstappen hebt om op terug te kijken, dan ben je arm – maar tegelijkertijd oneindig rijk in je vrijheid.
  Hoe leg je zelf de link naar het thema?
  And welcome aboard 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: