Cookiemonsterrrrrrr!

cookiemonster | geertjansmits.nl

Sinds 25 mei 2011 moeten we bezoekers erop attent maken dat er COOKIES op hun computer worden geplaatst zodat er ‘analyses’ en ervaringen kunnen plaatsvinden. Wat bedoelt u? We bekijken wat u doet en daar vragen we uw toestemming voor.

Op een suffe, domme, ongeinspireerde manier. Maar je ontkomt er niet aan. Dus heb ik de hulp ingeroepen van het COOKIE monster! Klik en enjoy!

Oh ja, de link verwijst naar mijn ‘andere’ blog.

Published by Geert Smits

Photographer | Graphic Designer | Writer | Dutch | Rotterdam

7 thoughts on “Cookiemonsterrrrrrr!

  1. En nu ook even verder gelezen. Ben ik als ‘braafste meisje van de klas type’ nu dus toch strafbaar bezig met mijn WordPress.com… ohoh!

    Like

  2. Aangezien ik sinds kort weet dat jij seo expert bent en vast ook wel iets meer weet over die cookies en wordpress..Ik heb een eigen domein op wordpress, maar doe (nog) niet aan self-hosting. Dat betekent dat ik geen cookie waarschuwing kan plaatsen, want daar is nog geen plug-in voor. Ik weet eigenlijk niet wat ik hier mee aanmoet.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: