Verwarring over aflossingsvrije hypotheek

aflossingsvrije hypotheek en overdrachtsbelasting

aflossingsvrije hypotheek en overdrachtsbelasting

De regels voor de aflossingsvrije hypotheek veranderen

De wijzigingen in de aflossingsvrije hypotheek zorgen voor veel verwarring. Gisteren belde een vriendin op, paniek in haar stem, of ze een afspraak moest maken met de bank. Ik had geen idee waarom en dat klonk in mijn stem door. “De hypotheekrente aftrek van de aflossingsvrije hypotheek komt te vervallen. En je kan het tot maart 2013 nog regelen!” Ok. Ik heb ook zo’n aflossingsvrije hypotheek dus wilde ik er ook meer van weten.

Op internet kreukelt het van de artikelen over hypotheken en de gevolgen dus het zou niet moeilijk moeten zijn om een duidelijk antwoord te krijgen. Vergeet het maar. Veelal zijn deze artikelen geschreven door belanghebbenden zoals banken en tussenpersonen. Niet bepaald objectief. Daarom maar het originele artikel van de Rijksoverheid er maar bij gezocht. En dat blijkt duidelijk genoeg.

Lees hier wat er gaat veranderen

Published by Geert Smits

Photographer | Graphic Designer | Writer | Dutch | Rotterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: