Tijd voor een multisite installatie

multisite worpress

multisite worpress

 

Normaal houd ik me bezig met contentmanagement. Toch loop ik dagelijks tegen zaken aan die ik anders wil. Veranderingen aan mijn blog die niet standaard op de plank liggen. Ik denk dat meer schrijvers hier tegenaan lopen. Vandaar een klein, technisch, artikel dat het beheer van meerdere blogs wat eenvoudiger maakt.

Lees meer …

Published by Geert Smits

Photographer | Graphic Designer | Writer | Dutch | Rotterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: