Pinksteren

inger ien geert

Genieten. Dat was dit weekend.

Zaterdagmorgen wat huishoudelijks maar verder.. Joke en Sem gaan verhuizen. Ine en ik hebben een handje toegestoken. Niet dat dát nu exact genieten is, helpen verhuizen, maar wel dat je kan helpen. Two kids, puberen en geen zin…. Nou dan doen wij het toch? ‘s-avonds lekker gechineesd.

Zondag in Castricum, dans La Loet. Strandje gepakt. Weleens een kreeft op twee benen gezien? Nee? Wel eens twee kreeften gezien? Juist. Het simpele genoegen dat twee mensen kunnen hebben door op hun rug te liggen op een handdoek op een strandzandje! Hapje bij de strandtent, die van de terrasheksen, iets vaags met Italiaanse omschrijving, bleken gewone ‘Nederlandse’ groenten te zijn. Plus Zeekraal (is Rose biertje, vast voor mietjes) is dus lekker haha!

Maandag is voor mij en Ine helemaal top geweest. Ik heb samen met Erwin een rondje Aernewald – Grou gevaren. Bootje was een puinhoop, motor deed het niet, who cares? Het varwater was drukker dan de A9 tijdens de spits, eindelijk weer eens kruisen in nauw, druk, onoverzichtelijk vaarwater. Waar de gemiddelde ervaring van de schippers bestond uit van de haven naar de kroeg en dronken terug. Precies wat wij dus leuk vinden.

Ik was al een kreeft, nu ben ik dus gaar.

Ine heeft Inger, ons nichtje, te logeren gehad. Zijn samen wezen zwemmen, hebben gelunched in de stad… het heksje is 10. Inger is voor ons meer als een nichtje, zeker voor Ine. Meer een reflectie van zichzelf toen ze 10 was.

Published by Geert Smits

Photographer | Graphic Designer | Writer | Dutch | Rotterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: